I förra veckan gick vi ut med information om att vårt avtalet med Lumine upphört. Vilket vi naturligtvis också beklagade i samband med detta.

Eftersom efterfrågan och viljan från våra medlemmar är så stor att, trots pågående pandemi, ändå vilja resa till Spanien och Lumine i höst har vi nu efter många och långa diskussioner med Lumine kommit fram till en lösning om en fortsättning fram till och med årskiftet, dvs. 31 december 2020.

Villkoren för spel är dock något förändrade jämfört med tidigare. Detta innebär att man som medlem (PLAY LARGE, MEDIUM eller SMALL) nu har möjlighet till att spela ”fritt” max. 5 rundor/person under 2020. Vill du spela fler golfrundor så betalar du dem själv på plats.

Bokningsrutinen är också ändrad sedan tidigare, läs mer nedan om hur det nu kommer att fungera;
Skicka din bokningsförfrågan på engelska via mail till GolfStars kundtjänst på kundtjanst@golfstar.se  Vår kundtjänst kollar upp att ditt medlemskap uppfyller villkoren för spel och skickar sedan vidare din förfrågan till Lumine som bekräftar dina starttider med en bokningsbekräftelse. I mailet ska ditt namn, Golf-ID samt dina önskemål gällande starttider finnas med.

Bokar du ditt boende via Lumine Travel, vilket är att föredra, så har du möjlighet att förboka dina starttider mer än 30 dagar innan spel. Lumine Travel hjälper dig att boka hotell, lägenheter, transfers och eventuella andra aktiviteter i samband med din vistelse.

Vill du enbart boka starttider, kan du göra det upptill 30 dagar i förväg.

Vid incheckningen på Lumine ombeds du visa upp ditt ID-kort, bokningsbekräftelse från Lumine samt ditt HCP-bevis.

Trevlig resa och se till att inte glömma passet, golfbagen och ditt munskydd!

PS. GolfStar frånsäger sig allt ansvar för eventuella beslut som Folkhälsomyndigheten, svenska eller spanska myndigheter kan tänkas fatta gällande in-och utresebestämmelser mellan länderna.