Golfsäsongen är i fullgång och det spelas mer golf än någonsin tidigare och nu lanserar vi en helt egen greenfeebokning. Systemet är byggt på den egenutvecklade plattformen Teevolution. Det övergripande konceptnamnet för detta är ”STAR DEALS” och innebär att vi erbjuder olika typer av greenfee-erbjudande varje dag på våra 19 golfbanor runt Stockholm.

I första skedet lanserar vi fyra olika underkoncept, såsom ”Happy Hour”, ”Sunset”, ”Only 9” och ”Fill Up”- greenfee. Samtliga innebär att vi ger olika rabatter på våra ordinarie greenfeepriser, på utvalda tider på våra olika banor och fler koncept kommer att lanseras framöver.

Happy Hour passar perfekt för de golfare som är morgonpigga, Sunset för de som vill spela på eftermiddagen, Only 9 för de som endast vill spela 9-hål och Fill Up för den som inte har någon att spela med. Priserna är dagsaktuella utifrån den aktuella beläggningen.

Vi har över 50.000 startider varje vecka och för oss är det därför oerhört viktigt att hela tiden optimera beläggningen av våra starttider och ge alla våra golfare intressanta och attraktiva spelmöjligheter. En starttid som inte utnyttjas kan inte lagras. Precis på samma sätt som ett flygplan som lyft inte kan fylla på med fler passagerare.

Allt handlar om att öka tillgängligheten för våra medlemmar men också öka lönsamheten för bolaget. Detta är en balansgång och funkar idagsläget inte tillräckligt bra i GIT och via Min Golf. Därför har vi valt att investera i ett eget system där vi själva kan skapa olika regler för våra olika banor beroende på hur beläggningsgraden ser ut men att starttiderna fortfarande bokas in GIT.

På måndag den 20 juli kl. 09.00 går vi live och vår greenfeebokning hittar man på vår hemsida www.golfstar.se

Swinga lugnt!