Tyvärr blir det inget spel på Grödinge GC under säsongen 2020.

Anledningen till detta är att Grödinge GC under en lång tid förhandlat med markägaren om ett fortsatt arrende för golfverksamheten. Dessa förhandlingar har tyvärr inte gett något resultat utan golfanläggningen är stängd och det ser i dagsläget inte ut som att det blir någon fortsättning 2020. Detta får till följd att Grödinges golfbanor ej längre ingår i GolfStars utbud av banor för säsongen 2020. Vilket vi naturligtvis beklagar.

Så här säger styrelsen på Grödinge GC: ”Vi som arbetat på GGC beklagar självklart detta och vill passa på att tacka alla medlemmar och gäster för den tid vi bedrivit golfverksamhet på Grödinge GC. Det har varit en stor glädje att ha alla trevliga golfspelare på anläggningen och vi kommer sakna många av er”.

Från GolfStars sida vill vi också rikta ett stort tack till Grödinge GC för ett bra samarbete de senaste säsongerna.