Hösten är här på allvar, löven faller, regnet står som spön i backen och golfbanorna börjar stänga igen för säsongen. Men misströsta inte… har du något av våra premium medlemskap, så vet du väl att du kan fortsätta och spela golf, helt gratis, året runt på härliga Lumine Golf, en timme söder om Barcelona.

På Lumine finns totalt 45-hål, fördelat på två 18-hålsbanor och en 9-hålsbana. Här hittar du Lakes Course som är en riktig mästerskapsbana, designad av Greg Norman. Banan har par 71 och öppnade för spel 2008. Den är lång, har många vattenhinder och bunkar, vilket gör den till riktig utmaning att spela. Hills Course är den andra 18-hålsbanan. Den är kuperad och böljar fram mellan olika typer av träd som kantar hålen. Banan har många olika utslagplatser att välja mellan som gör att golfare oavsett handicap kan njuta av sin runda. Sist men inte minst finns Ruins Course som är en spännande 9-hålsbana också designad av Greg Norman. Den spelas bland romerska ruiner och påminner dig om den historia som finns i regionen.

Så packa resväskan, din golfbag och skicka din bokningsförfrågan på engelska till Lumine Golf och en kopia till GolfStars kundtjänst för att få dina starttider bekräftade innan du bokar din flygbiljett.

Vill du även ha hjälp med boendet, så kan Lumine också hjälpa till med detta. Kontakta då Lumine Travel.

Lumine samarbetar med ett flertal hotell i Cambrils, Salou, Tarragona och Reus samt erbjuder dig som GolfStar medlem fördelaktiga priser på boende.


Trevlig resa, så ses vi på härliga Lumine i höst!