Lyckad final för GolfStar Go på Lindö!

I strålande sensommarsol och nästan 20 grader varmt genomfördes finalen av GolfStar Go på Lindö Dal i lördags. Samtidigt arrangerades ytterligare en tävling på Lindö Äng, GolfStar Go Exclusive. Totalt var det 170 deltagare som tävlade om många fina priser i dessa två tävlingar.

Prisutdelning för båda tävlingarna hölls i First Hotel Lindö Parks stora tält utanför klubbhuset där många av deltagarna passade på att äta av hotellets goda lunchbuffé i väntan på att prisutdelningen skulle dra igång.

Vinnande lag i finalen var Martin Hellström och Henrik Jansson som vann varsitt GolfStar PLAY LARGE medlemskap för 2020 medan GolfStar PLAY SMALL medlemskap fanns på prisbordet i GolfStar Go Exclusive. I övrigt fanns det många andra fina priser som också delades ut. Såsom golfvistelser till Konopiste Golf Resort, strax utanför Prag i Tjeckien och Lindner Golf Resort, söder om Palma på härliga Mallorca, solglasögon från Ripa, snygga lätta Callaway golfbagar, Famous Grouse whisky och mycket, mycket mer.

Resultatlistor från tävlingarna:

GolfStar Go Final

GolfStar Go Exclusive

GolfStar Go kommer tillbaka nästa år och då med ännu fler deltävlingar ute på våra anläggningar. Vi ser redan fram emot nästa säsong och hoppas även då på fulla startfält. Stort tack för i år och ha en fortsatt trevlig golfhöst!