Den 21 september smäller det bokstavligt med Shotgunstart kl. 09.00 på GolfStar Lindö. För då spelas finalen i GolfStar Go.

De 30 lag som kvalat in via deltävlingarna kommer att tävla om många fina priser med bland annat vårt medlemsskap GolfStar LARGE och golfpaket på fina Golf Resort Konopiste, strax söder om Prag och mycket, mycket mer.

Vi laddar för att denna dag ska bli en rolig happening med fina priser och många deltagare på plats. Det kommer vara aktiviteter på banan under spelets gång.

Dessutom öppnar vi också upp för en extra fristående tävling, ”GolfStar Go Exclusive” som kommer att spelas på Lindö Äng samtidigt som finalen går på Lindö Dal.

”GolfStar Go Exclusive” är öppen för alla, spelformen är 2-manna Scramble. På ”GolfStar Go Exclusive” är prisbordet betydligt mer påkostat än på deltävlingarna, bland annat kommer medlemsskap GolfStar SMALL att finnas på prisbordet. Våra regler på ”GolfStar Go Exclusive” är något tuffare än på våra tidigare deltävlingar. På denna tävling gäller max hcp 32 för att delta och
7 stycken utslag vardera måste väljas under rundan.

Så se till att anmäla ditt lag redan idag.

ANMÄL DITT LAG HÄR

Efter spelet erbjuder First Hotel Lindö Park en helgbuffé för endast 129:-/person inkl. måltidsdryck, kaffe/te och kaka på maten.

Ha koll på ditt handicap, registrerade rundor och du är skyldig meddela din hemmaklubb extra bra resultat vid partävlingar vilket kanske inte alla känner till.

GolfStar Go granskar kontinuerligt resultat och hcp-historik för att säkerställa ärligt spel och stävja eventuellt hcp-fusk.

Vid misstanke kontaktas hemmaklubb för vidare utredning.


Vi ses på GolfStar Lindö den 21 september!