GolfStars redaktion träffade en glad ”fyrboll” bestående av David Johansson, Jacob Johansson,
Jens Keegan Österud och Oskar Svensson i samband med deras Lumine besök häromveckan.
De berättade lite om sin vistelse, hur många rundor de orkar spela och om när de planerar att återvända för att spela ännu fler.

Vad är era intryck av er vistelse här på Lumine?

Vi är jättenöjda med helhetsupplevelsen från banorna, de är i bra skick, roliga att spela och det är trevligt med serviceinriktad personal på plats, något som annars kan vara en bristvara i Spanien, säger David.

Hur bokade ni resan, själva eller via Lumine Travel?
– Vi bokade allt själva, säger Jacob.

Var bor ni och hur är ert boende?
Vi bor i Salou och bokade en lägenhet via Airbnb men det var inte alls så bra. Lägenheten som vi bokade först såg bra ut på bilderna men speglade inte alls verkligheten. Efter några dagar bytte vi lägenhet men inte heller den var något att hänga i julgranen. Nästa gång kommer vi boka boende på annat sätt*, berättar Jens.

Hur många rundor har ni hunnit spela?
Vi ska vara här i sju dagar och ska spela mellan 18 eller 36 hål per dag, så många rundor har det blivit ”so far” och fler blir det, säger Oskar med ett leende.

Har ni gjort något annat trevligt förutom att spela golf som ni kan rekommendera?
Det har mest varit fokus på golf men vi har även spelat lite padel på tennisklubben. Vi har också varit inne i Tarragona en kväll och det var trevligt. Jag ville köra gocart men det var ingen av de andra grabbarna som vågade eftersom dom vet att det hade blivit torsk för dem, säger David och skrattar.

När kommer ni tillbaka igen?
Kanske redan i höst annars kommer vi tillbaka nästa år, säger alla fyra grabbarna i mun på varandra och garvar.

Kul att ses, stort tack för pratstunden och fortsätt att swinga lugnt… OCH ha KUL!

 

* GolfStars kommentar: Du vet väl att du med fördel bokar även boendet med GolfStars partner Lumine Travel, alltså inte bara starttiderna? Resebyrån har synnerligen bra avtal med alla bra hotell i närheten av golfanläggningen och kan därför erbjuda boende till attraktiva priser.