GolfStars redaktion mötte HGKs välkända profiler Marianne Swalén Hult och maken Leif Hult i samband med deras besök på Lumine i förra veckan. Vi fick då en rolig pratstund mellan swingarna mitt ute på Ruins Course en solig förmiddag.

Vad är era intryck av vistelsen här på Lumine?

– Vårt intryck av golfbanorna här är fantastiskt. Lite synd förstås att Hills Course är stängd p g a att man jobbar med den just nu men skicket på både Lakes och Ruins Course är mycket bra. I klubbhuset finns en trevlig restaurang med bra mat och trevlig personal. Omklädningsrummen är jättefina. Banpersonalen hälsar ute på banorna under spelets gång, vilket är trevligt! Kul också att se så många banarbetare som är ute och jobbar och det fina resultat som deras arbete resulterar i.

Hur bokade ni resan, själva eller via Lumine Travel?
– Vi har bokat resan själva. Totalt 10.000:- för allt, inkl. flyg, 5 nätters boende på hotell med halvpension och hyrbil! Bra pris!

Var bor ni och hur är hotellet?
– Vi bor på Hotel Dorada Palace i Salou, ca 2 km härifrån, då vi ville ha närheten till golfbanorna. Det är ett schysst hotell med bra frukost och middagsbuffé. Det finns också många roliga aktiviteter för både barn och vuxna varje dag/kväll men jag tror kanske inte att vi väljer att bo här nästa gång, då det är lite väl mycket stoj med alla barn.

Hur många rundor har ni hunnit spela?
– Totalt har vi spelat sju rundor och är nu på vår åttonde. Det har blivit tre på Lakes och efter denna runda blir det totalt fem rundor på Ruins Course och senare idag åker vi hem igen. Vi hade väldigt gärna stannat kvar längre.

Har ni gjort något annat trevligt förutom att spela golf som ni kan rekommendera?
– Efter vårt golfspel har vi har oftast tagit det lugnt men en eftermiddag var vi och badade på en av stränderna i La Pineda. Det var rekommendationer av en av personalen här på Lumine att vi skulle besöka den och det ångrar vi inte.

När kommer ni tillbaka igen?
– I dagsläget vet vi inte när men vi vill absolut komma tillbaka så att vi får spela Hills Course också.

Kul att ses och stort tack för pratstunden, så ses vi på GolfStar Riksten nästa gång!