I oktober arrangerar vi en exklusiv medlemsresa för våra premium kunder, alltså du med ett GolfStar PLAY LARGE, MEDIUM eller SMALL medlemskap är varmt välkommen att hänga med! Självklart betalar du inget extra för golfen, det ingår ju i ditt medlemskap!

– Vi åker på en långweekend till härliga Lumine Beach & Golf Club den 2 – 6 oktober. Det blir spel på samtliga tre banor, boende på fina Hotel Sol Port i Cambrils, ankomst- och avresemiddag samt mycket, mycket annat trevligt under vistelsen säger Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar och värd på resan.

Vill Du följa med men har inget av GolfStars premium medlemskap?
Det är lugnt, kundtjänst hjälper dig att uppgradera ditt medlemskap (du behöver då bara betala mellanskillnaden). Detta kan du göra redan idag genom att kontakta kundtjänst.

LÄS MER OCH BOKA DIN RESA HÄR.

Vi ses på härliga Lumine i höst – Välkommen!