I år behöver du verkligen en regelbok i din bag! Som du säkert läst om så har de internationella golfreglerna inför årets säsong setts över och innebär sannolikt den största revisionen på nästan 70 år. Boken finns inom kort i nästan alla GolfStars receptioner.

Den 1:a januari trädde de nya golfreglerna i kraft, sannolikt de största förändringarna sedan stymien* togs bort 1951. Hela golfvärlden står bakom förändringarna. Man kan sammanfatta ändringarna med att många regler blir mer förlåtande, mindre komplicerade och det är tydligt att det finns en bestämd strävan mot snabbare spel. Se till att du har koll på de nya reglerna för att underlätta och snabba på din golf!

Regelboken ”Genväg till Golfens Regler” är den svenska översättningen av den flerfaldigt prisbelönade regelboken som sålts i över 1,5 miljoner ex. Boken är en skarp kontrast till den officiella regelboken genom dess pedagogiska utformning. Domare från hela världen, däribland en svensk förbundsdomare, har varit involverade i produktionen. Med den här boken får du dels en sammanfattning av de nya reglerna, dels detaljerade regler inklusive klargörande illustrationer vilket ger dig blixtsnabba svar på alla regelsituationer. Boken är inplastad och som gjord för din bag.

  • Lättförståelig svenska
  • Alla regler är illustrerade
  • Nya regler sammanfattade
  • Smart fliksystem
  • Tabell för lättnadssituationer
  • Vattentåligt omslag

*Stymie användes i matchspel och innebar att en boll på green som hamnat i puttlinjen inte fick markeras. Spelaren på tur fick helt enkelt putta sig runt eller chippa sin boll över motspelarens. Under ett stort mästerskap 1951 inträffade just detta på sista green vilket avgjorde matchen. Året därefter togs regeln bort.